Steeds meer wordt er over Senang saus gesproken in de pers.
Voor Eatly proeft nuttigen wij niet alleen alcoholische versnaperingen of (zomerse) dorstlessers. Nee, we gaan natuurlijk ook in de weer met eten. Dit keer een speciale saus die zijn oorsprong in Nederlands-Indië kent: Senang saus.
Senang saus zag honderd jaar geleden het levenslicht. De overgrootmoeder van een van de
Senang Saus: Een ode aan Indonesische grootmoeder
Zo’n 100 jaar geleden deed een bijzonder familierecept haar intreden. Een saus, niet zomaar één, maar Senang saus. Een uniek product dat zijn roots kent in Indonesië. Een smaakmaker voor onder andere saté, wok en rijstgerechten, maar is ook een saus die net
SENANG SAUS: EEN RECEPT VAN 100 JAAR OUD WEER NIEUW LEVEN INGEBLAZEN
Lokale producten met eenvoud bereidt, maar toch onderscheidend en nét even anders zijn. Senang saus was het resultaat 100 jaar geleden, gemaakt door de overgrootmoeder van één van de oprichters achter het merk. Een