In de pers
140
page-template,page-template-blog-standard,page-template-blog-standard-php,page,page-id-140,eltd-core-1.1.2,borderland-theme-ver-2.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

In de pers

Senang saus

Steeds meer wordt er over Senang saus gesproken in de pers.

Eatly proeft: Senang Saus

Voor Eatly proeft nuttigen wij niet alleen alcoholische versnaperingen of (zomerse) dorstlessers. Nee, we gaan natuurlijk ook in de weer met eten. Dit keer een speciale saus die zijn oorsprong in Nederlands-Indië kent: Senang saus. Senang saus zag honderd jaar geleden het levenslicht. De overgrootmoeder van een van de

Indonesische grootmoeder

Senang Saus: Een ode aan Indonesische grootmoeder Zo’n 100 jaar geleden deed een bijzonder familierecept haar intreden. Een saus, niet zomaar één, maar Senang saus. Een uniek product dat zijn roots kent in Indonesië. Een smaakmaker voor onder andere saté, wok en rijstgerechten, maar is ook een saus die net

100 Jaar oud

SENANG SAUS: EEN RECEPT VAN 100 JAAR OUD WEER NIEUW LEVEN INGEBLAZEN Lokale producten met eenvoud bereidt, maar toch onderscheidend en nét even anders zijn. Senang saus was het resultaat 100 jaar geleden, gemaakt door de overgrootmoeder van één van de oprichters achter het merk. Een