100 Jaar oud
2151
post-template-default,single,single-post,postid-2151,single-format-standard,eltd-core-1.1.2,borderland-theme-ver-2.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

100 Jaar oud

100 Jaar oud

SENANG SAUS: EEN RECEPT VAN 100 JAAR OUD WEER NIEUW LEVEN INGEBLAZEN

Lokale producten met eenvoud bereidt, maar toch onderscheidend en nét even anders zijn. Senang saus was het resultaat 100 jaar geleden, gemaakt door de overgrootmoeder van één van de oprichters achter het merk. Een saus die qua smaakbeleving niet te evenaren.

Lees he

SENANG SAUS

Gezellig samen zijn met familie en vrienden, met op de achtergrond het geluid van de ruisende zee. Of het nu na een dag hard werken was, tijdens een bruiloft of een verjaardag, bij iedere gelegenheid stond de saus steevast op tafel. Na het einde van Nederlands-Indië maakte de overgrootouders de overtocht naar Nederland. Toen stond de overgrootmoeder voor een grote uitdaging: dezelfde heerlijke saus maken, maar dan zonder de producten uit het verre Oosten.

Gedreven als zij was bleef zij net zo lang proberen, testen en perfectioneren totdat het unieke karakter en smaakbeleving van Senang saus een feit was. Nu is het de beurt aan de vierde generatie om de saus perfect te houden en om het volgende doel na te streven: heel Nederland aan de Senang saus.

UNIEK IN ZIJN SMAAK

Volgens de twee achter Senang is de authentieke saus zeer toepasbaar. Even opwarmen en het is direct klaar om van te genieten. Bij hun in de familie stond er altijd een schaaltje Senang saus op tafel om onbeperkt op te scheppen. De mogelijkheden om Senang saus te verwerken in gerechten zijn eindeloos. Om daad bij woord te zetten geven zij graag enkele suggesties zoals hun familie al vier generaties lang met de saus kookt.

Klik hier en bekijk het artikel op Foodini.nl.